maja cuk

 

Maja mail

Diplomirala sem na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, a dva semestra plemenitila svoje znanje tudi na Krakovski akademiji Jana Matejka in en semester na akademiji MOME v Budimpešti. Diplomirala sem z odliko s področja knjižnega oblikovanja in ilustracije pod mentorstvom profesorja Zdravka Papiča.
Največ zadovoljstva mi v poslovnem svetu nosijo projekti, ki imajo socialno noto, hkrati pa svojo pozornost usmerjam tudi na zgolj kreativna področja, kot je poslikava sten in zlasti body painting. Tudi v predavateljstvu uživam.
Na svoje delo rada gledam celovito in interdisciplinarno, zato znanja pridobivam s področij od oblikovanja do psihologije pa tja do managementa in se udeležujem različnih seminarjev in delavnic kot naprimer de Bonovih miselnih workshopov ali letnih konferenc kakovosti in odličnosti združenja SZKO.

Moj kratkoročni poslovni cilj je pridružiti se kreativni ali etični ekipi, ki bo omogočila implementacijo vseh veščin, ki me osmišljajo na moji profesionalni poti.

Vedrina, zagnanost in učljivost so kvalitete, ki me spremljajo v poslovnem in privatnem svetu.

 

 

 

 

 

 

 

sovica